Ook Salim Seghers zal een bezoekje brengen aan deze Senior Games
Volledig scherm
Ook Salim Seghers zal een bezoekje brengen aan deze Senior Games © Steven Richardson

‘Senior Games’ vinden voor het eerst plaats in Bocholt

BocholtDe buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg slaan de handen in mekaar voor een nieuwe intergemeentelijke sportorganisatie. Op donderdag 2 juni 2022 zal de eerste editie van de ‘Senior Games’ plaatsvinden bij sportcomplex De Damburg in Bocholt. Dit wordt een unieke sportdag voor senioren.

 1. Verhuis van Hasseltse vaccinatiecentrum ligt opnieuw op tafel: “Tweede boosterprik straks toch voor iedereen? Dan hebben we meer capaciteit nodig”
  PREMIUM
  Hasselt

  Verhuis van Hasseltse vaccinatie­cen­trum ligt opnieuw op tafel: “Tweede booster­prik straks toch voor iedereen? Dan hebben we meer capaciteit nodig”

  Nu alle volwassenen vanaf september een tweede boosterprik mogen halen, maakt ook het Hasseltse vaccinatiecentrum zich klaar om – indien nodig – op te schalen. Het centrum verhuisde dit voorjaar nog naar een compactere locatie op de Huisartsenwachtpost van Jessa, “maar intussen lopen er opnieuw gesprekken voor een mogelijke verhuis”, bevestigt programmatiemanager Olivier Hoogmartens.
 1. IN BEELD: Kristalpark helemaal klaar voor grootste drum-’n-bass & dubstep-festival: “Al meer dan 30.000 tickets verkocht”
  Lommel

  IN BEELD: Kristal­park helemaal klaar voor grootste drum-’n-bass & dub­step-festival: “Al meer dan 30.000 tickets verkocht”

  Van 1 tot en met 3 juli is het Kristalpark in Lommel de locatie voor Rampage Open Air, het drum-‘n-bass- & dubstep-Walhalla. Op drie dagen tijd zullen meer dan 250 artiesten van over de hele wereld de vier podia vullen. Met grote zwembaden, skateramps, een bioscoopscherm en zelfs een ‘silent disco’ moet deze driedaagse één groot feest worden. Inmiddels werden er al meer dan 30.000 tickets verkocht. Na de eerste, zeer succesvolle editie in 2019, belooft de tweede editie van het grootste drum-‘n-bass- & dubstep festival ter wereld dus de festivalzomer extra kleur te geven. Het festivalterrein is helemaal klaar om de grote meute te ontvangen.