Nele Schouteden zal alleen verder werken met amper een vierde van haar cliënteel.
Volledig scherm
PREMIUM
Nele Schouteden zal alleen verder werken met amper een vierde van haar cliënteel. © Mine Dalemans

Kapster Nele had bijna duizend klanten, maar kiest bewust voor kleiner zaakje: “Ik wilde me te hard bewijzen”

BocholtWie droomt nu niet van een succesvolle zaak met heel wat personeel onder je, een uitgebreid klantenbestand én dus ook genoeg inkomsten? Nele Schouteden (35) had het zelf opgebouwd als kapster in Bocholt. Ze beslist nu echter haar grote zaak stop te zetten en alleen verder te werken met amper een vierde van haar cliënteel. “De rust in mijn hoofd is mij meer waard dan alsmaar meer te willen bereiken", zegt ze. 

  1. LEVENSVERHAAL: Ex-speler en jeugdtrainer van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentaliteit”
    PREMIUM
    Hasselt

    LEVENSVER­HAAL: Ex-speler en jeugdtrai­ner van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentali­teit”

    Jeugdtrainer bij Sporting Hasselt Johan Driesen is zopas op amper 49-jarige leeftijd overleden. Driesen speelde zelf in zijn tienerjaren vier seizoenen in het eerste elftal mee, waarna hij een transfer naar STVV versierde. Een verlammend verkeersongeluk maakte een einde aan die carrière, maar zelfs een rolstoel hield Driesen niet weg van het veld. “Hij bleef altijd strijdlustig en positief, maar helaas heeft hij zijn laatste gevecht niet kunnen winnen. Dit is een enorme schok voor onze voetbalfamilie”, aldus de club.