Volledig scherm
© photo_news

Juwelen en cash gestolen

In een appartement in de Heuvelstraat werd donderdag een inbraak vastgesteld. 

 1. Vrije Basisschool Den Heuvel krijgt subsidie voor verbouwingswerken
  Lommel

  Vrije Basis­school Den Heuvel krijgt subsidie voor verbou­wings­wer­ken

  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) voorziet een bedrag van 58.022,52 euro voor verbouwingswerken bij de Vrije Basisschool Den Heuvel. De school zal het geld gebruiken voor de verbouwing van de bestaande kleuterschool. Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de aanbouw van twee extra klaslokalen. “We blijven investeren in onze schoolinfrastructuur. Ook in moeilijke tijden. De nood aan extra capaciteit is groot”, zegt Weyts.
 2. Deze 13 broers groeiden samen op in Wauberg: “Nog steeds komen ze elke week bij elkaar, door het coronavirus tijdelijk via Zoom”
  PREMIUM
  Wauberg

  Deze 13 broers groeiden samen op in Wauberg: “Nog steeds komen ze elke week bij elkaar, door het coronavi­rus tijdelijk via Zoom”

  PXL-docent Ruben Kelchtermans (40) dook voor zijn studies in de archiefkast van de familie. Zijn vader Henri was immers lid van een gezin met maar liefst dertien broers en geen enkele zus. “Ze groeiden op in het Peerse Wauberg. Nog elke zondag komen de negen overgebleven telgen samen om bij te babbelen in het ouderlijk huis, maar door het coronavirus zijn ze nu gedwongen om dat via ‘Zoom’ te doen.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!