Jason (22) werd in de buik gestoken.
Volledig scherm
Jason (22) werd in de buik gestoken. © RV

Jongen (16) die Jason doodstak naar gesloten instelling

BocholtDe 16-jarige jongeman die verdacht wordt van het doodsteken van de 22-jarige Jason Tollenaers, is door de jeugdrechter geplaatst in een gesloten instelling. Dat bevestigt het parket. Om welke instelling het gaat, wil niemand officieel meedelen omwille van de privacy van de dader en het minderjarige profiel.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Vriendinnen zamelen geld in voor slachtoffers van ‘whaling’: “Waarschuw oudere generatie voor zulke oplichters”
  PREMIUM
  Bocholt/Gingelom

  Vriendin­nen zamelen geld in voor slachtof­fers van ‘whaling’: “Waarschuw oudere generatie voor zulke oplichters”

  Anno 2021 is het fenomeen ‘whaling’ erg in trek bij oplichters. Daarbij doet men zich voor als een bekend persoon van iemand en eens ze het vertrouwen gewonnen hebben, troggelen ze geld af van de onwetende slachtoffers. “Zo werd de rekening van een familielid van mij geplunderd", zucht initiatiefneemster Jilly Achten (29) uit Bocholt. “Daarom wil ik slachtoffers nu helpen.”
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica