Fons Martens en de Bocholtse kleuren zullen de storm doorstaan: “Deze club is klaar voor de volgende stap. Daar zal een virus niets aan veranderen.”
Volledig scherm
Fons Martens en de Bocholtse kleuren zullen de storm doorstaan: “Deze club is klaar voor de volgende stap. Daar zal een virus niets aan veranderen.” © Dick Demey

Fons Martens ziet toekomst met gerust hart tegemoet: “Bocholt VV zal deze storm overleven”

Rotperiode, pandemie en lege stadions, of waarom tal van voetbalclubs kreunen onder al die ellende. Ook Bocholt-voorzitter Fons Martens beleefde al leukere tijden. De Grote Damburger klinkt echter vastberaden, zijn club zal overeind blijven. Sterker nog, met resolute ambities…

 1. Complimentenboom geïnstalleerd in Foyer
  Peer

  Complimen­ten­boom geïnstal­leerd in Foyer

  Peer maakt van complimentendag, op 1 maart, een complimentenmaand. Tot en met 31 maart vind je in de Foyer van ‘t Poorthuis een complimentenboom. Daar kan je complimentjes uit de boom plukken en schenken aan iemand die je graag ziet. Je kan kiezen uit mooie woorden als ‘Super hoe jij de dingen aanpakt!’ en ‘Ik vind het fijn dat ik bij jou mezelf kan zijn!’. Op de kaartjes kan je nog een boodschap toevoegen en vervolgens steek je die verrassing bij de gelukkige in de bus.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Muzikale tweeling uit Kinrooi valt op in The Voice: “Momenteel zijn we enkel als pakket verkrijgbaar”
  PREMIUM
  Kinrooi

  Muzikale tweeling uit Kinrooi valt op in The Voice: “Momenteel zijn we enkel als pakket verkrijg­baar”

  De 18-jarige tweelingzussen Marysé en Isabeau Hamers uit Kinrooi zijn vrijdagavond te bewonderen tijdens de vierde Blind Auditions van The Voice. De zusjes zijn al hun hele leven bezig met muziek en kiezen ervoor om tweestemmig te zingen. “We kunnen niet meteen een bekende tweeling in de muziekwereld opnoemen, misschien kunnen wij daar wel verandering in brengen", lachen de tieners.
 2. Spookrijder die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”
  PREMIUM
  Houthalen-Helchteren

  Spookrij­der die met pick-uptruck ravage aanrichtte, moet opdraaien voor alle kosten en mag van rechter niet meer rijden: “Al eerder tweemaal last van black-outs”

  De bestuurder (64) uit Hechtel-Eksel die met zijn pick-up op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren dertien voertuigen ramde, is woensdag door de Hasseltse politierechter voor onbepaalde duur rijongeschikt verklaard. De man moest zich verantwoorden voor onopzettelijke slagen en verwondingen en het niet beschikken over de nodige rijvaardigheid. Naast een boete zal hij ook de slachtoffers moeten vergoeden.
 3. Dertiger deelt klappen uit aan gevangenismedewerker: bijkomende celstraf
  Hasselt

  Dertiger deelt klappen uit aan gevangenis­me­de­wer­ker: bijkomende cel­straf

  Een 31-jarige man uit Mechelen, die momenteel in de gevangenis van Oudenaarde verblijft, is door de rechtbank van Hasselt veroordeeld tot een bijkomende celstraf van dertig maanden. Op 6 november 2018 deelde de man klappen uit aan een penitentiair beambte in de gevangenis van Hasselt. Op camerabeelden was te zien hoe het slachtoffer vervolgens met zijn hand op de mond wegliep. Hij was een tijdje arbeidsongeschikt en krijgt een schadevergoeding van 1.090 euro.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst