Foto Bomans
Volledig scherm
© Foto Bomans

Emma is de 13.000ste inwoner

 1. Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt
  Hasselt

  Genieten van zomerfilms in openlucht? Vanaf 6 augustus kan het in Hasselt

  Vanaf vrijdag 6 augustus verandert het grasveld voor de vijver op Domein Kiewit in Hasselt negen dagen lang in een gezellige openluchtcinema. Stad Hasselt en Cinema ZED presenteren daar Zomerfilms 2021. Op het programma staan enkele grote Oscarwinnaars waaronder ‘Nomadland', maar ook een prachtige avant-première, een sprookjesachtige documentaire én enkele uniek omkaderde films. Elke filmavond start na zonsondergang om 21.30 uur.
 2. Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantiesfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”
  Hasselt

  Els (42) verwent Hasselaar met zuiderse vakantie­sfeer bij ‘NEKE Something Els’: “Proef ik iets lekkers op reis, dan breng ik het mét twist tot hier”

  Wie van een zorgeloos vakantiegevoel in eigen land wil genieten, kan vanaf nu terecht bij de gloednieuwe horecazaak ‘NEKE Something Els’ in de Hasseltse Dorpsstraat. Als kersverse uitbaatster pakt Els Vanelderen (42) daar uit met verrassende ‘sharing food’-gerechten, wijn en bubbels, allemaal te midden van een stijlvol interieur.