De feiten speelden zich af in de Neerpeltse Kerkstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De feiten speelden zich af in de Neerpeltse Kerkstraat. © Birger Vandael

42-jarige man uit Bocholt moet 241.406,89 euro aan slachtoffer na uit de hand gelopen caféruzie: “Hij was zo zat als een kanon”

Pelt / BocholtEen 42-jarige man uit Bocholt zal zich zijn gedrag op 22 mei 2017 nog lang berouwen. Na een uit de hand gelopen caféruzie in de Neerpeltse Kerkstraat moet hij een bedrag van 241.406,89 euro betalen aan het 65-jarige slachtoffer. De vrouw zal in de toekomst afhankelijk blijven van derden.

 1. Leerkracht bijt in vinger van vrouw tijdens caféruzie: “Was per ongeluk”
  Merchtem

  Leerkracht bijt in vinger van vrouw tijdens caféruzie: “Was per ongeluk”

  Het parket Halle-Vilvoorde heeft een werkstraf van 100 uur gevorderd tegen een leerkracht die tijdens een café-ruzie in de vinger van een vrouw zou gebeten hebben. Die beet was zo hevig dat de vrouw volgens haar advocate een spoedoperatie moest ondergaan en twee jaar later nog steeds hinder ondervindt. De verdediging van de leraar hield voor dat de man hoogstens per ongeluk gebeten had en de gevolgen veel minder erg waren.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 1. Twintigers veroordeeld tot twee jaar cel en half miljoen euro schadevergoeding voor ongewilde dood van Tom (39) na banale caféruzie
  PREMIUM
  Kaulille

  Twintigers veroor­deeld tot twee jaar cel en half miljoen euro schadever­goe­ding voor ongewilde dood van Tom (39) na banale caféruzie

  Twee twintigers uit Oudsbergen en Kaulille zijn veroordeeld tot een zware straf van twee jaar cel, deels met uitstel, omdat ze op nieuwjaarsnacht 2019 na een banale caféruzie door een fatale vuistslag ongewild de dood veroorzaakten van Tom Schouteden (39). Ook de rekening die de jonge mannen moeten betalen aan de familie van het slachtoffer loopt erg hoog op.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.