Sebastien Smets
Volledig scherm
© Sebastien Smets

Zo VeloVeilig is Blankenberge: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

 1. CEO van vierde telecomspeler Citymesh Mitch De Geest zetelt na hectische dag ook nog in de gemeenteraad: “Hard werken, maar ik heb een fantastisch team”
  PREMIUM
  Blankenberge

  CEO van vierde telecomspe­ler Citymesh Mitch De Geest zetelt na hectische dag ook nog in de gemeente­raad: “Hard werken, maar ik heb een fantas­tisch team”

  Blankenbergenaar Mitch De Geest beleefde dinsdag één van de meest hectische dagen uit zijn leven. De telefoon van de CEO van Citymesh stond onafgebroken roodgloeiend nadat bekend raakte dat zijn bedrijf de licentie binnenhaalde om de vierde telecomoperator in ons land te worden. ‘s Avonds trok de Open Vld-schepen naar het stadhuis van thuisbasis Blankenberge voor de gemeenteraadszitting. Een pittige combinatie.
 2. Duurzame ledverlichting voor sporthal De Sportdoze
  Blankenberge

  Duurzame ledverlich­ting voor sporthal De Sportdoze

  In Sporthal De Sportdoze werd tussen 13 en 24 juni nieuwe verlichting geïnstalleerd. Zowel de grote sportzaal als de spiegelzaal kregen nieuwe, ecologische ledverlichting. Deze duurzame verlichting heeft een kostenplaatje van 51.848,76 euro. De terugverdientijd wordt geschat op minder dan 6 jaar en zal door de stijgende energieprijzen ongetwijfeld nog veel sneller teruglopen. Bovendien is er in de toekomst ook veel minder onderhoud nodig voor de lichtinstallatie.
 3. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.