Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Werken voor nieuwe tramhalte aan westzijde van Blankenberge gestart

BlankenbergeIn Blankenberge zijn werken gestart voor de aanleg van een nieuwe tramhalte in de Grote Edestraat. De werken kaderen in de spreiding van meerdere tramhaltes de komende jaren.

 1. ‘Zeesport na school’ maakt watersporten toegankelijker voor Blankenbergse jongeren: “Dit is een buitenkans”
  Blankenberge

  ‘Zeesport na school’ maakt waterspor­ten toeganke­lij­ker voor Blanken­berg­se jongeren: “Dit is een buitenkans”

  Met het project ‘Zeesport na school’ krijgen alle Blankenbergse leerlingen uit het vijfde en het zesde leerjaar de kans om kennis te maken met verschillende watersporten. De jongeren trekken onmiddellijk na de lessen en onder begeleiding van de school naar de O’Neill Beachclub waar ze tot vier keer per week deelnemen aan de watersportactiviteiten onder professionele begeleiding.
 2. Enige jeugdherberg in Knokke-Heist ondergaat make-over en opent als Sport Hostel: “Corona deed ons nadenken over de toekomst”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Enige jeugdher­berg in Knok­ke-Heist ondergaat make-over en opent als Sport Hostel: “Corona deed ons nadenken over de toekomst”

  De jeugdherberg in Knokke-Heist ondergaat een metamorfose, met dank aan Frank Vanleenhove. Het Lakeside Paradise Sport Hostel richt zich meer dan ooit op sportievelingen, waarbij surfen centraal staat. “Elke kamer heeft een eigen thema met foto’s van wereldbekende surfspots. Als bezoeker word je ondergedompeld in een fantastische sfeer”, zegt Vanleenhove.