Carlo H. baatte jarenlang verschillende restaurants uit. (archiefbeeld)
Volledig scherm
PREMIUM
Carlo H. baatte jarenlang verschillende restaurants uit. (archiefbeeld) © Foto JVK

Voormalige Blankenbergse fraudekoning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”

BlankenbergeEen strafblad van liefst 15 bladzijden sleept Carlo H. (55) al met zich mee, maar woensdagmorgen verscheen de voormalige Blankenbergse horecabaas opnieuw voor de correctionele rechtbank in Brugge. Hij riskeert er 40 maanden cel voor allerhande gesjoemel. “Een laatste keer”, verzekerden zijn advocaten Frank Scheerlinck en Sven De Baere. “Hij is niet meer de man als die achter dat zwaar strafblad.”

 1. Ondertunneling N31 in Lissewege kost 100 miljoen euro: “Als we dit realiseren, moeten we andere projecten schrappen en dat gaan we nu niet doen”
  PREMIUM
  Lissewege

  Ondertunne­ling N31 in Lissewege kost 100 miljoen euro: “Als we dit realiseren, moeten we andere projecten schrappen en dat gaan we nu niet doen”

  De ondertunneling van de N31 Expresweg in Lissewege is voor Vlaanderen geen prioriteit meer. Dat blijkt uit een schriftelijk antwoord van het stadsbestuur aan gemeenteraadsvoorzitter Annick Lambrecht (sp.a). Zij was altijd al een voorvechter van die ingreep. “Want hoe gaat we de verkeersveiligheid aan de doortocht van Lissewege anders verbeteren?”
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel