Sandra Storme van Vlaams Belang Blankenberge
Volledig scherm
Sandra Storme van Vlaams Belang Blankenberge © Facebook

Vlaams Belang: “Besturen met Vooruit is niet vanzelfsprekend. Daar zal de burgemeester intussen wel uit zijn”

BlankenbergeOok Vlaams Belang heeft gereageerd op de politieke vaudeville in Blankenberge. De partij is vooral hard voor Vooruit en schepen Jurgen Content.

 1. REEKS. Tien tips voor de zomer van 2022 in Blankenberge: veel muziek, #LikeMe en zelf speuren naar De Mol
  PREMIUM
  Blankenberge

  REEKS. Tien tips voor de zomer van 2022 in Blankenber­ge: veel muziek, #LikeMe en zelf speuren naar De Mol

  Dat Blankenberge een gezellige familiebadplaats is, met een combinatie van ongecompliceerd strandplezier met mooie natuurgebieden en verrassende architectuur uit de belle époque, dat is geen nieuws meer. Ben je jong en avontuurlijk, een familiemens of eerder een sportief type? Goed nieuws, want iedereen komt deze zomer aan zijn trekken dankzij het veelzijdige evenementenaanbod met klassiekers en tal van nieuwigheden. Wij selecteerden er alvast 10.
 2. Ontdek het Knokke-Heist van vroeger, nu en straks in belevingscentrum ‘HEY’: “Museumbezoeker ontdekt hier uitzonderlijke architectuur, boeiende verhalen en mooie tradities”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Ontdek het Knok­ke-Heist van vroeger, nu en straks in belevings­cen­trum ‘HEY’: “Museumbe­zoe­ker ontdekt hier uitzonder­lij­ke architec­tuur, boeiende verhalen en mooie tradities”

  Museum Sincfala onderging de voorbije twee jaar een volledige make-over. In het vernieuwd gebouw, dat is ingericht met de nieuwste museale belevingstechnieken, opent het belevingscentrum nu opnieuw de deuren onder de naam ‘HEY’. Ook inhoudelijk wordt de blik verruimd en zal de bezoeker alles ontdekken over het Knokke-Heist van toen, nu en straks.