Hans Driessens is voorzitter van de nieuwe carnavalsgroep De Patrontjes
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Driessens is voorzitter van de nieuwe carnavalsgroep De Patrontjes © Benny Proot

Vijftigers lanceren nieuwe carnavalsvereniging 'De Patrontjes' in Blankenberge: “Bij ons staat de vriendschap en het amusement centraal”

BlankenbergeHet idee om een nieuwe carnavalsvereniging op te richten in Blankenberge ontstond wanneer enkele vrienden op het terras van brasserie Les Vedettes naar de autokaravaan voor de verkiezing van Prins Carnaval zaten te kijken. Enkele weken later is ‘De Patrontjes’ een feit. Kersvers voorzitter Hans Driessens heeft een duidelijke visie: “Bij ons staat de vriendschap en het plezier maken centraal.”

  1. Ontdek het Knokke-Heist van vroeger, nu en straks in belevingscentrum ‘HEY’: “Museumbezoeker ontdekt hier uitzonderlijke architectuur, boeiende verhalen en mooie tradities”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Ontdek het Knok­ke-Heist van vroeger, nu en straks in belevings­cen­trum ‘HEY’: “Museumbe­zoe­ker ontdekt hier uitzonder­lij­ke architec­tuur, boeiende verhalen en mooie tradities”

    Museum Sincfala onderging de voorbije twee jaar een volledige make-over. In het vernieuwd gebouw, dat is ingericht met de nieuwste museale belevingstechnieken, opent het belevingscentrum nu opnieuw de deuren onder de naam ‘HEY’. Ook inhoudelijk wordt de blik verruimd en zal de bezoeker alles ontdekken over het Knokke-Heist van toen, nu en straks.