De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Proot

Vijftiger riskeert celstraf voor inbraak in Havana Club

BlankenbergeEen 54-jarige Blankenbergenaar riskeert een effectieve celstraf voor een inbraak in brasserie Havana Club in Blankenberge. Y.B. ontkent dat hij moest binnenbreken in de zaak. “Er zat al een gat in de deur”, klonk het.

  1. Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakantie en verschillende scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoofden zullen we niet tolereren”
    PREMIUM
    Kust

    Politie aan zee bereidt zich voor op drukke zomervakan­tie en verschil­len­de scenario’s: “Veel hangt af van het weer, maar heethoof­den zullen we niet tolereren”

    Bij de politie van Oostende noemen ze het de voorbereidingen op wat wel eens de drukste zomervakantie in jaren kan worden. En ook in Knokke-Heist en Blankenberge zetten ze zich schrap. Maar hoe bereid je je als politiezone voor? Zijn strandrellen zoals twee jaar geleden te voorkomen? En wat met heethoofden die richting zee trekken om amok te maken? Gouverneur Carl Decaluwé is alvast duidelijk: “Wie voor moeilijkheden zorgt aan zee, moet opgepakt worden.”