De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Proot

Vijftiger krijgt 10 maanden cel voor inbraak in Havana Club

BlankenbergeEen 54-jarige Blankenbergenaar heeft 10 maanden cel gekregen voor een inbraak in brasserie Havana Club in Blankenberge. Y.B. ontkende tevergeefs dat hij moest binnenbreken in de zaak. “Er zat al een gat in de deur”, klonk het.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. TERRASTIP. ’t Oud Gemeentehuis heeft een van de ruimste terrassen en een nieuwe speeltuin
  PREMIUM
  Varsenare

  TERRASTIP. ’t Oud Gemeente­huis heeft een van de ruimste terrassen en een nieuwe speeltuin

  De hittegolf is dan wel voorbij, het blijft warm en dus zoeken heel wat mensen verkoeling op. Aan zee, maar ook op de vele terrasjes die de regio rijk is. Een van de grootste in zijn soort is in Varsenare te vinden. Letterlijk onder de kerktoren: ’t Oud Gemeentehuis. De plaats waar Club Brugge zijn kampioenschap kwam vieren en André Hazes Jr. al eens spontaan naar de micro grijpt. Maar net zo goed de plek waar ondergetekende de verjaardag van zijn dochter (8) ging vieren.