Met honderden fans staan ze aan te schuiven om Camille te ontmoeten.
Volledig scherm
Met honderden fans staan ze aan te schuiven om Camille te ontmoeten. © Filip Vanden Berghe

VIDEO: ‘Echte vechters’ trotseren regen én enorme rij voor razendpopulaire Camille in Blankenberge - “Eerste fans stonden om 9 uur al aan de voordeur van de Pier”

BlankenbergeWoensdagmiddag liep Camille langs in de zomerstudio van MNM op de Zeedijk van Blankenberge voor een interview bij de immer sympathieke Brahim. Daarna trok de razendpopulaire artieste naar de #LikeMe expositie in de Pier voor een meet & greet met haar fans, die ondanks het grijze weer massaal afzakten naar de badstad. Ze kwamen uit alle hoeken van Vlaanderen om een handtekening of selfie te scoren met hun idool.

  1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
    Spaargids.be

    "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

    Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.