De schade aan de woning in de Van Dijcklaan is enorm
Volledig scherm
De schade aan de woning in de Van Dijcklaan is enorm © Benny Proot

Verwoestende brand in woning aangestoken: speurders vinden ontvlambaar product in de tuin

De verwoestende brand in een woning langs de Van Dijcklaan in Blankenberge is aangestoken. De speurders troffen sporen van een ontvlambaar product aan in de tuin. Het onderzoek naar de daders is lopende. 

0 reacties

 1. Onze tip voor de paasvakantie: zeehonden spotten aan de kust. “Neem gerust foto’s maar blijf op afstand. Het blijven roofdieren”
  PREMIUM

  Onze tip voor de paasvakan­tie: zeehonden spotten aan de kust. “Neem gerust foto’s maar blijf op afstand. Het blijven roofdieren”

  De laatste tijd komen heel wat zeehonden rusten op een van de Belgische stranden. Altijd leuk om te zien, maar vaak denken mensen dat de dieren hulp nodig hebben, terwijl ze alleen maar even uitrusten. Hoe herken je een gezonde zeehond? Waar kan je ze best spotten? Wat doe je als je er eentje tegenkomt? Wij zetten enkele tips op een rij en stellen je ook voor aan enkele ‘trouwe bezoekers’, zoals zeehond Oscar.
 2. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen