De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Twintiger slaat vroegere bovenbuur schedelbreuk met metalen baseballknuppel: “Hij besloot wraak te nemen”

Blankenberge/BredeneEen 24-jarige Bredenaar riskeert 2 jaar cel, omdat hij z’n ex-bovenbuur drie jaar geleden in Blankenberge op het hoofd sloeg met een metalen baseballknuppel. Het slachtoffer liep door de klap een breuk op in zijn schedel en was maandenlang arbeidsongeschikt.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. “Druk? Ja, maar verre van een overrompeling”: beachbars in Knokke-Heist wijten ‘gewone drukte’ aan hoge brandstofprijzen
  Knokke-Heist

  “Druk? Ja, maar verre van een overrompe­ling”: beachbars in Knok­ke-Heist wijten ‘gewone drukte’ aan hoge brandstof­prij­zen

  Met 20 graden en een stralende zon op zaterdag en nog wat warmer op zondag kozen veel Belgen voor een dagje aan zee. Het echte massatoerisme bleef echter uit en daar hadden veel beachbars niet meteen een verklaring voor. Al zouden volgens Frederik Torresan, voorzitter van de baigneurs in Knokke-Heist, de hoge brandstofprijzen een reden kunnen zijn.