De speciale eenheden zijn ondertussen gearriveerd.
Volledig scherm
De speciale eenheden zijn ondertussen gearriveerd. © Tim Lescrauwaet

Speciale eenheden maken einde aan schietincident in Blankenberge: agenten halen 45-jarige man die vrouw (38) neerschoot uit appartement

BlankenbergeDe speciale eenheden hebben de 45-jarige man die vrijdagmorgen een vrouw (38) had neergeschoten in de L. Dujardinstraat in Blankenberge kunnen oppakken. De schutter had zich verschanst in een appartement met zijn vuurwapen, maar de speciale eenheden zijn er na enkele uren in geslaagd de man naar buiten te halen.

  1. Kinderen bezorgen Linda (69) hun tekening, zij maakt er knuffel van voor kankerpatiëntjes: “Ik doe het voor de twinkeling in hun oogjes”
    PREMIUM
    BRUGGE

    Kinderen bezorgen Linda (69) hun tekening, zij maakt er knuffel van voor kankerpa­tiën­tjes: “Ik doe het voor de twinkeling in hun oogjes”

    Ze kreeg ooit een bruine enveloppe in de bus met 45 tekeningen, die de leerlingen van een klasje uit Kuurne hadden gemaakt voor hun aan kanker overleden klasgenootje Lisa. Op basis van die werkjes ontwierp ze knuffels. Toen ze die ging overhandigen, toverde ze prompt een glimlach op het gezicht van de treurende kindjes. Linda Dhont (69) uit Brugge heeft een opvallende gave. Sinds een klein jaar probeert ze ook de kindjes op de kinderkankerafdeling van het UZ in Gent te steunen in hun strijd. Haar verhaal.