Sofie en Katrien Vergote organiseren wandelingen in de regio Blankenberge.
Volledig scherm
Sofie en Katrien Vergote organiseren wandelingen in de regio Blankenberge. © Benny Proot

Sofie en Katrien Vergote organiseren wandelingen tegen eenzaamheid: “We moeten terug verbinding maken met elkaar”

BlankenbergeTweelingzussen Katrien en Sofie Vergote organiseren sinds twee weken fikse wandelingen én duiken de zee in om de eenzaamheid in tijden van corona te doorbreken. Iedereen die wil, is welkom om met hen mee te wandelen of te zwemmen. “We zijn vergeten om oprecht naar elkaar te luisteren. Ik hoop daar met deze wandelingen toch iets aan te kunnen doen”, aldus Katrien.

  1. Jonge West-Vlamingen zijn met beursapp 1 van 1.000 meest trending bedrijven: “Gezondheid en geld zijn belangrijk in het leven. Met dat laatste kunnen wij helpen”
    PREMIUM
    Brugge/Oostende

    Jonge West-Vlamingen zijn met beursapp 1 van 1.000 meest trending bedrijven: “Gezondheid en geld zijn belangrijk in het leven. Met dat laatste kunnen wij helpen”

    Hun applicatie ‘Beurzbyte’ wordt pas volgende maandag wereldwijd gelanceerd, maar nu al staat de start-up van de twee West-Vlamingen Niels Soete (25) en Pedram Parhizkari (32) tussen de 1.000 meest trending start-upbedrijven van het moment. Het jonge bedrijf zegt de kloof tussen de gewone man en de financiële markten te willen verkleinen. “Iedereen moet toegang krijgen tot de beurs, en wij willen mensen helpen de juiste keuzes te maken", zeggen ze.