De Belgium Pier is één van de meest vertrouwde beelden van badstad Blankenberge.
Volledig scherm
PREMIUM
De Belgium Pier is één van de meest vertrouwde beelden van badstad Blankenberge. © Getty Images

REEKS. Tien tips voor de zomer van 2022 in Blankenberge: veel muziek, #LikeMe en zelf speuren naar De Mol

BlankenbergeDat Blankenberge een gezellige familiebadplaats is, met een combinatie van ongecompliceerd strandplezier met mooie natuurgebieden en verrassende architectuur uit de belle époque, dat is geen nieuws meer. Ben je jong en avontuurlijk, een familiemens of eerder een sportief type? Goed nieuws, want iedereen komt deze zomer aan zijn trekken dankzij het veelzijdige evenementenaanbod met klassiekers en tal van nieuwigheden. Wij selecteerden er alvast 10.

 1. Radio2 Aan Zee slaat vanaf vandaag zijn tenten op in Blankenberge: dit zijn de artiesten voor de vijfde televisieshow van Zomerhit

  Radio2 Aan Zee slaat vanaf vandaag zijn tenten op in Blankenber­ge: dit zijn de artiesten voor de vijfde televisie­show van Zomerhit

  Voor de laatste twee weken is Zomerhit te gast in Blankenberge. Vanaf vandaag tot en met zaterdag 20 augustus ben je welkom aan de jachthaven, op de kruising van de Havenstraat met de Franchommelaan. Donderdagavond komen een hele reeks artiesten naar de badstad voor de vijfde Zomerhit televisieshow. Onder hen ook Sam Ryder die de UK vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival.
 2. Dierenspeciaalzaak organiseert speciaal weekend voor viervoeters in ‘Hondenkoer’, dat al duizenden honden lokte: “Een schot in de roos”
  Damme/Brugge

  Dierenspe­ci­aal­zaak organi­seert speciaal weekend voor viervoe­ters in ‘Hondenkoer’, dat al duizenden honden lokte: “Een schot in de roos”

  Met voorlopig ruim 5.000 bezoekers is ‘Hondenkoer’ op de terreinen van de oude militaire kazerne in Sijsele een groot succes. Ook dierenspeciaalzaak Tom&Co is er een vaste waarde en organiseert er op 20 en 21 augustus een uniek Tom&Co-weekend. Tijdens dat weekend kun je je trouwe viervoeter in de watten leggen met leuke Tom&Co-gadgets en toffe workshops.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.