Sam Ryder is één van de artiesten die op 11 augustus naar Blankenberge komt.
Volledig scherm
Sam Ryder is één van de artiesten die op 11 augustus naar Blankenberge komt. © ANP

Radio2 Aan Zee slaat vanaf vandaag zijn tenten op in Blankenberge: dit zijn de artiesten voor de vijfde televisieshow van Zomerhit

Voor de laatste twee weken is Zomerhit te gast in Blankenberge. Vanaf vandaag tot en met zaterdag 20 augustus ben je welkom aan de jachthaven, op de kruising van de Havenstraat met de Franchommelaan.  Donderdagavond komen een hele reeks artiesten naar de badstad voor de vijfde Zomerhit televisieshow. Onder hen ook Sam Ryder die de UK vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. 

 1. Bijna twee derde van West-Vlamingen vindt dat wetgeving voor bescherming Dierenwelzijn verbeterd is
  West-Vlaanderen

  Bijna twee derde van West-Vlamingen vindt dat wetgeving voor bescher­ming Dierenwel­zijn verbeterd is

  GAIA blaast dit jaar dertig kaarsjes uit en lanceert op Werelddierendag een opmerkelijke affichecampagne in het hele land, om de mensen te bedanken voor hun steun. Ook pakt de organisaties uit met positieve cijfers in West-Vlaanderen. Uit de opiniepeiling blijkt dat 58 procent van de West-Vlamingen het ermee eens is dat de wetgeving voor de bescherming van Dierenwelzijn de afgelopen jaren verbeterd is.
 2. Maak kennis met het ‘nieuwe’ Knokke-Heist: “Een sterk merk verdient een sterk logo”
  Knokke-Heist

  Maak kennis met het ‘nieuwe’ Knok­ke-Heist: “Een sterk merk verdient een sterk logo”

  Een historische dag in Knokke-Heist: de kustgemeente pakt namelijk uit met een vernieuwd ‘merkverhaal’. De opvallendste nieuwigheid is het logo, dat na ruim 40 jaar het vorige vervangt. “Een knipoog naar het vorige logo mocht niet ontbreken”, zegt burgemeester Piet De Groote. “Maar als moderne badplaats die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, willen we dit ook uitstralen."