De politie is op zoek naar de man met oranje short hier in het midden op de foto.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de man met oranje short hier in het midden op de foto. © Faroek

Politie zoekt herrieschopper met oranje short die zich bijzonder agressief gedroeg tijdens strandrellen in Blankenberge

Politie en gerecht zijn bijna twee maanden na de rellen op het strand van Blankenberge nog altijd op zoek naar één herrieschopper. Concreet gaat het om een jongeman met oranje short die zich bijzonder agressief gedroeg. Hij sloeg de hoofdredder en een personeelslid van een strandbar met een vuistslag in het gezicht en had duidelijk de bedoeling mensen pijn te doen. “Hij was door het dolle heen", getuigt Dimitry Van Damme van de Blankenbergse politie in het opsporingsprogramma Faroek. 

 1. Vier West-Vlaamse wijnboeren over de oogst van 2020: “Een uitstekend wijnjaar, mét dank aan de klimaatverandering”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Vier West-Vlaam­se wijnboeren over de oogst van 2020: “Een uitstekend wijnjaar, mét dank aan de klimaatver­an­de­ring”

  Het hoeft niet allemaal kommer en kwel te zijn in 2020. De Vlaamse wijnbouwers hebben zonet voor het derde jaar op rij een uitstekende oogst binnengehaald. “Hopelijk kunnen we met onze witte wijn in mei samen met familie en vrienden de start van een coronavrij jaar vieren”, vat wijnmaker Emmanuel Audenaert van Wijngoed Kapelle samen. Van Schuiferskapelle over Oostkamp tot de flanken van onze Heuvellandse bergen: wij peilden naar de verwachtingen bij vier gepassioneerde wijnboeren. Wil je nog meer inspirerende wijnverhalen lezen? Herlees hier onze zomerreeks over wijnbouw in Vlaanderen.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"