De politie is op zoek naar de man met oranje short hier in het midden op de foto.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de man met oranje short hier in het midden op de foto. © Faroek

Politie zoekt herrieschopper met oranje short die zich bijzonder agressief gedroeg tijdens strandrellen in Blankenberge

Politie en gerecht zijn bijna twee maanden na de rellen op het strand van Blankenberge nog altijd op zoek naar één herrieschopper. Concreet gaat het om een jongeman met oranje short die zich bijzonder agressief gedroeg. Hij sloeg de hoofdredder en een personeelslid van een strandbar met een vuistslag in het gezicht en had duidelijk de bedoeling mensen pijn te doen. “Hij was door het dolle heen", getuigt Dimitry Van Damme van de Blankenbergse politie in het opsporingsprogramma Faroek. 

 1. Wouter Blomme (45) staat als voorzitter van Unizo meer dan ooit in de vuurlijn: “We krijgen huilende zelfstandigen aan de lijn. Ze zijn de wanhoop nabij”
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Wouter Blomme (45) staat als voorzitter van Unizo meer dan ooit in de vuurlijn: “We krijgen huilende zelfstandi­gen aan de lijn. Ze zijn de wanhoop nabij”

  “Het zijn andere telefoontjes. De toon is anders. In de eerste lockdown waren ondernemers strijdbaar, nu heersen frustraties, woede en onmacht.” Unizo-directeur Wouter Blomme (45) en zijn medewerkers voelen zich dezer dagen meer psycholoog dan dienstverlener. “Er zijn er die zichzelf hebben heruitgevonden, maar dat kan niet in elke sector.” Een gesprek aan het front.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is