De drugsdealer beweerde dat hij een plek zocht om op paling te vissen. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De drugsdealer beweerde dat hij een plek zocht om op paling te vissen. (illustratiebeeld) © Geert De Rycke

Politie ziet drugsdealer ’s nachts bij waterloop: "Ik zocht een plek om op paling te vissen”

Blankenberge/BruggeEen 56-jarige Bruggeling riskeert 37 maanden cel voor drugsverkoop. Pascal L. werd vorige zomer in het holst van de nacht aangetroffen bij een waterloop in Blankenberge. “Ik ben een plek aan het zoeken om op paling te vissen”, probeerde hij z’n hachje nog te redden.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”
  PREMIUM

  Bruggeling (34) opgepakt in Mexico, familie blijft met veel vragen achter: “Wat is er met Davy gebeurd? En waren het wel echte agenten?”

  Waar is Davy? Dat vraagt Nicky Vanderhaeghen uit Brugge zich af. De vrouw vertrok tien dagen geleden met haar broer op reis naar Mexico, maar keerde zaterdag zónder hem huiswaarts. Hij mocht het vliegtuig niet op, besloot op hotel te gaan, maar werd daarna opgepakt door de politie. De familie weet dat enkel door een vluchtig telefoontje. “Maar hij heeft niets gedaan. Hoe gaat het met hem? Is hij wel veilig? We weten het niet. Hij is onbereikbaar”, zucht Nicky.
  Brugge