Een verkeerscontrole van politie Blankenberge.
Volledig scherm
Een verkeerscontrole van politie Blankenberge. © rv

Politie neemt wagen af van bestuurder met 17.000 euro aan openstaande boetes

De lokale politie Blankenberge/Zuienkerke heeft donderdagmiddag een bestuurder aan de kant gezet, die maar liefst 17.000 euro aan openstaande boetes had. 

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. De coronacijfers in Blankenberge van zaterdag 17 oktober

    De coronacij­fers in Blankenber­ge van zaterdag 17 oktober

    In Blankenberge zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 28 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Blankenberge komt dat getal nu op 137 te liggen. Blankenberge heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.