De dijk van Blankenberge oogt leeg in de paasvakantie.
Volledig scherm
De dijk van Blankenberge oogt leeg in de paasvakantie. © Benny Proot

Open Vld Blankenberge wil geen zomer zonder evenementen

BlankenbergeOpen Vld Blankenberge trekt aan de alarmbel en houdt een pleidooi voor een alternatief en degelijk toeristisch zomeraanbod in de badstad. Eerder had burgemeester Daphné Dumery (N-VA) aangekondigd dat het een zomer zonder grote evenementen zou worden in haar stad.

 1. Kapper (25) wiens zaak gebruikt werd door drugsbende moet niet naar de gevangenis: “Ik had ook kinderen en klanten in m’n salon die niets met drugs te maken hadden”
  PREMIUM
  Blankenberge/Antwerpen

  Kapper (25) wiens zaak gebruikt werd door drugsbende moet niet naar de gevangenis: “Ik had ook kinderen en klanten in m’n salon die niets met drugs te maken hadden”

  Kapper Dylan L. (25) uit Blankenberge heeft een voorwaardelijke celstraf van 20 maanden gekregen voor zijn betrokkenheid bij een drugsbende die cocaïne dealde. Klanten werden volgens het parket geronseld in het salon van L., al ontsnapt die laatste wel aan een sluiting. “Het was een vriendendienst", had zijn advocate de misstap van haar cliënt genoemd. Mohamed E. (30) vliegt als kopstuk van de bende vier jaar achter de tralies.
 2. IN BEELD. De ultieme voorbereiding van onze lokale horeca op T-Day
  PREMIUM
  Brugge/Blankenberge/Oostende/De Panne

  IN BEELD. De ultieme voorberei­ding van onze lokale horeca op T-Day

  Ein-de-lijk! De terrassen zijn uitgebreid, de tafels zijn proper, het ontsmettingsmiddel staat klaar en het belangrijkste: de biervoorraad is aangevuld. Na meer dan zes maanden wachten kunnen we zaterdag weer genieten van een fris getapte pint op café. Deze week stond bij de horeca-uitbaters in het teken van de ultieme voorbereiding. Van Blankenberge tot De Panne: overal maken ze zich op voor de heropening. Wij gingen een kijkje nemen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”