De diefstal met geweld vond plaats op het Leopold III-plein in Blankenberge.
Volledig scherm
De diefstal met geweld vond plaats op het Leopold III-plein in Blankenberge. © Benny Proot

Onverbeterlijke dief duwt 83-jarige vrouw tegen de grond en steelt haar portefeuille

Blankenberge/Brugge/Oostende/Gent/WaregemEen 36-jarige Roemeen riskeert in de Brugse rechtbank 37 maanden cel voor vijf diefstallen. Bij één van de feiten gebruikte Sergiu Z. geweld. Hij duwde een 83-jarige vrouw tegen de grond in Blankenberge en stal haar portefeuille.

 1. Bijna dubbel zoveel kinderen verloren gelopen aan zee: "Dit zou geen probleem mogen zijn voor de redders”
  Kust

  Bijna dubbel zoveel kinderen verloren gelopen aan zee: "Dit zou geen probleem mogen zijn voor de redders”

  Tijdens de maand juli zijn aan de kust 879 personen verloren gelopen. Dat is bijna dubbel zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. De overgrote meerderheid van de verloren gelopen personen waren kinderen. “Als hun ouders of begeleiders hen goed in de gaten zouden houden, of minstens een gratis verdwaalarmbandje zouden omdoen, zou veel ellende kunnen vermeden worden”, zegt voorzitter Bert Gunst van de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen (IKWV).
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.