Met de start van de zomervakantie gaan ook enkele parkeertarieven omhoog in Blankenberge.
Volledig scherm
Met de start van de zomervakantie gaan ook enkele parkeertarieven omhoog in Blankenberge. © RV

Nieuwe parkeertarieven in Blankenberge gelden vanaf vandaag: een overzicht

BlankenbergeDe voorbije weken waren er nogal wat politieke discussies tussen meerderheid en oppositie rond de verhoging van enkele parkeertarieven in Blankenberge. Met de start van de zomervakantie gaat vandaag die nieuwe regeling in. We zetten de wijzigingen op een rijtje.

 1. “Raakte de bal eerst de grond of de wand?”: die discussie in padel behoort voortaan misschien tot het verleden dankzij deze ondernemers uit Damme
  PREMIUM
  Damme

  “Raakte de bal eerst de grond of de wand?”: die discussie in padel behoort voortaan misschien tot het verleden dankzij deze onderne­mers uit Damme

  “Raakte de bal eerst de grond of eerst de wand?” Die discussie hoor je tegenwoordig maar al te vaak op het padelveld. Waar voetbal over een VAR beschikt en tennis over de Hawk Eye-technologie, kunnen scheidsrechters bij padel nog geen definitief oordeel vellen. Een bedrijf uit Damme wil daar nu voorgoed komaf mee maken.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.