Andrea's Fashion in Blankenberge wordt uitgebaat door Larisa Vandenheede.
Volledig scherm
Andrea's Fashion in Blankenberge wordt uitgebaat door Larisa Vandenheede. © Benny Proot

Nieuwe modeboetiek Andrea’s Fashion wil meer zijn dan een klerenwinkel: “Wij mikken op een totaalbeleving”

BlankenbergeIn de Molenstraat is vorige donderdag de nieuwe modeboetiek Andrea’s Fashion geopend. Eigenares Larisa legt de nadruk op ‘hedendaags’ en ‘trendy’ en wil met een persoonlijk stijladvies net dat tikkeltje meer aanbieden. “Ik wil dat de klanten zich hier op hun gemak voelen.”

 1. Drugsconflict loopt uit de hand: man wordt halfdood geslagen, waarop ook zijn belager een afranseling krijgt
  Blankenberge/Brugge

  Drugscon­flict loopt uit de hand: man wordt halfdood geslagen, waarop ook zijn belager een afranse­ling krijgt

  Een aanslepende vete tussen twee mannen uit het drugsmilieu is vorig jaar helemaal uit de hand gelopen in Blankenberge. Een 31-jarige Blankenbergenaar werd halfdood geslagen door een 36-jarige Bruggeling, waarop die laatste een maand later op zijn beurt afgeranseld werd. Voor E. was het niet de enige rechtszaak donderdagmorgen: in een ander dossier stond hij terecht voor partnergeweld.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).