Tv-figuur Michel Van den Brande moet de heropening van Pand 18 op de Grote Markt in Blankenberge nog wat uitstellen.
Volledig scherm
Tv-figuur Michel Van den Brande moet de heropening van Pand 18 op de Grote Markt in Blankenberge nog wat uitstellen. © Benny Proot/Photo News

Michel Van den Brande opent eigen horecazaak pas eind deze maand: “Ik dacht dat mijn terrasvergunning in orde was, maar het duurt langer dan verwacht”

BlankenbergeVoor de vaste klanten, vrienden en fans van tv-figuur Michel Van den Brande (60) is het nog even wachten. Pas op 27 mei opent hij zijn horecazaak Pand 18 op de Grote Markt van Blankenberge. Eigenlijk had hij dat al vroeger willen doen, maar een terrasvergunning laat op zich wachten. “Dit is niet goed voor mijn portemonnee.”

 1. Bruggeling (30) moet nu zeven in plaats van vijf jaar naar de cel nadat hij de woning van zijn vriendin in brand stak
  PREMIUM
  Blankenberghe

  Bruggeling (30) moet nu zeven in plaats van vijf jaar naar de cel nadat hij de woning van zijn vriendin in brand stak

  Het hof van beroep in Gent heeft een 30-jarige Bruggeling veroordeeld tot zeven in plaats van vijf jaar effectieve gevangenisstraf voor opzettelijke brandstichting in de woning van zijn partner in Blankenberge. Z.A. legde bekentenissen af, maar de verdediging suggereerde dat hij zijn vriendin wilde indekken. Het openbaar ministerie had 20 jaar cel geëist.
 2. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)

  Tommy Jonckheere (32) heeft in het Brugse assisenhof zeven jaar cel gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De Oostendenaar bracht zijn beste vriend op 6 oktober 2018 om het leven met een messteek in het hart. Volgens het hof en de jury had hij echter niet de intentie om het slachtoffer te doden. “Ik wil nog iets betekenen voor de opvoeding van mijn dochter", sprak Jonckheere in zijn laatste woord.