De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Man laat tijdens penitentiair verlof spoor van vernieling achter: 15 maanden cel gevorderd

BlankenbergeEen 36-jarige man uit Blankenberge riskeert 15 maanden cel voor verscheidene diefstallen en vernielingen in de badplaats. C.V. was twee dagen met penitentiair verlof toen hij de feiten pleegde.

 1. Tweeënhalf jaar na scheepsramp brengt rapport duidelijkheid: tragische samenloop van omstandigheden kostte Kurt (48) en Roger (60) het leven
  PREMIUM
  Kust

  Tweeënhalf jaar na scheeps­ramp brengt rapport duidelijk­heid: tragische samenloop van omstandig­he­den kostte Kurt (48) en Roger (60) het leven

  Een te grote hoeveelheid stenen in de visnetten: dat zorgde ervoor dat het Zeebrugse vissersschip Z.19 Sonja eind augustus 2018 kapseisde voor de Engelse kust. Dat staat in het rapport van het Federale Onderzoeksorgaan voor Scheepsongevallen. Schipper Kurt Slabinck (48) en visser Roger Zoete (60) overleefden de scheepsramp niet. Volgens het rapport droegen ze geen reddingsvest. Drie andere schippers konden op de nipper gered worden.
 2. Voormalige Blankenbergse fraudekoning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”
  PREMIUM
  Blankenberge

  Voormalige Blanken­berg­se fraudeko­ning riskeert wederom 40 maanden cel: “Ik heb de bladzijde omgedraaid”

  Een strafblad van liefst 15 bladzijden sleept Carlo H. (55) al met zich mee, maar woensdagmorgen verscheen de voormalige Blankenbergse horecabaas opnieuw voor de correctionele rechtbank in Brugge. Hij riskeert er 40 maanden cel voor allerhande gesjoemel. “Een laatste keer”, verzekerden zijn advocaten Frank Scheerlinck en Sven De Baere. “Hij is niet meer de man als die achter dat zwaar strafblad.”
 1. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing

 2. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"