De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Man (31) krijgt opnieuw jaar cel voor belaging en bedreigingen

BlankenbergeEen 31-jarige Blankenbergenaar is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot een jaar effectieve gevangenisstraf voor belaging en bedreigingen. Ondanks twee eerdere veroordelingen blijft Mohamed E. zijn ex-vriendin lastigvallen.

  1. Waar loopt het fout met de West-Vlaamse coronacijfers? Gouverneur wil alvast strengere controles op evenementen: “Sommigen zijn veel te laks geworden”
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Waar loopt het fout met de West-Vlaam­se coronacij­fers? Gouverneur wil alvast strengere controles op evenemen­ten: “Sommigen zijn veel te laks geworden”

    Van Knokke-Heist tot Anzegem: het gaat de verkeerde kant uit met de coronacijfers in West-Vlaanderen. In meer dan de helft van de 64 gemeenten in de provincie geldt de alertfase. Elke besmette persoon geeft het virus door aan meer dan één ander iemand. Waarom kleurt West-Vlaanderen zo rood en wat kunnen we doen? Gouverneur Carl Decaluwé en Alexander Seurinck, voorzitter van de huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen en zelf 17 jaar huisarts, geven antwoorden. “Maar dit tempo kunnen we niet de volledige winterperiode volhouden.”