De hondenpoep is een ergernis van veel Blankenbergenaars.
Volledig scherm
De hondenpoep is een ergernis van veel Blankenbergenaars. © RV

Lokaal bestuur van Blankenberge pakt hondenpoep aan met ludieke campagne ‘Kakje, zakje, bakje’

BlankenbergeTijdens de Week van de Handhaving, van 3 tot 9 oktober, voeren de politie, GAS-vaststellers en de Gemeenschapswachten extra controles uit op zwerfvuil en sluikstort. In Blankenberge ligt de klemtoon dit jaar op hondenpoep. Propere baasjes worden beloond met een gadget.

  1. HUIZENJACHT. Een statige kustvilla in het pittoreske De Haan kost je al snel 1 miljoen euro. “Als de prijs goed zit, verkopen de villa’s in de Concessie vlot”
    PREMIUM
    De Haan

    HUIZEN­JACHT. Een statige kustvilla in het pittoreske De Haan kost je al snel 1 miljoen euro. “Als de prijs goed zit, verkopen de villa’s in de Concessie vlot”

    De Haan staat bekend als dé gemeente met heel wat erfgoedparels in de concessie. Het is één van de best bewaarde plekken uit de Belle Epoque aan onze Belgische Kust. De wijk is dan ook beschermd als dorpsgezicht. Wie hier een ‘stekje’ wil kopen zal daar dan ook diep voor in de buidel moeten tasten. Er staan momenteel enkele villa’s te koop en die gaan steevast boven het budget van 1 miljoen euro.