Het Witte Paard in Blankenberge, nu dus ook in handen van Marc Coucke.
Volledig scherm
Het Witte Paard in Blankenberge, nu dus ook in handen van Marc Coucke. © Guido De Meyer/Mine Dalemans

Legendarische feestzaal Het Witte Paard (deels) in handen van Marc Coucke: “Tijd om met onze revuetempel naar het buitenland te trekken”

BlankenbergeOndernemer Marc Coucke is voortaan mede-eigenaar van Het Witte Paard, de legendarische feestzaal in Blankenberge. Zijn ondernemingsbedrijf Alychlo nv neemt 49 procent van de revuetempel over. De Witte Paard Groep van de familie Van den Keybus blijft met 51 procent wel hoofdaandeelhouder. “We zullen Het Witte Paard een nieuwe dynamiek geven”, zegt Marc Coucke.

  1. Dompel jezelf onder in de koerssfeer: in deze fanzones kan je volop van het WK tijdrijden genieten
    PREMIUM
    Brugge/Knokke-Heist/Damme

    Dompel jezelf onder in de koerssfeer: in deze fanzones kan je volop van het WK tijdrijden genieten

    Van de strijd om de wereldtitels tijdrijden, vanaf zondag 19 tot en met woensdag 22 september tussen het strand van Knokke en ‘t Zand in Brugge, hoef je als supporter niks te missen. Op diverse plaatsen langs het parcours, van Knokke over Damme tot Brugge, ademen fandorpen al vanaf zaterdag echte wielersfeer. “Een mondmasker in de fanzones is niet verplicht, al vragen we wel om het gezond verstand te gebruiken”, zegt organisator Tomas Van Den Spiegel. Wij zetten de leukste initiatieven op een rij.