“Kombie us!”: Politie Blankenberge zoekt nieuwe medewerkers en organiseert infoavond op 12 oktober
Volledig scherm
“Kombie us!”: Politie Blankenberge zoekt nieuwe medewerkers en organiseert infoavond op 12 oktober © rv

“Kombie us!”: Politie Blankenberge zoekt nieuwe medewerkers en organiseert infoavond op 12 oktober

BlankenbergeDe politiezone Blankenberge/Zuienkerke organiseert op 12 oktober een infoavond voor kandidaat-politiemensen onder het motto ‘Kombie Us!’.

 1. IN BEELD. Kindjes opereren hun knuffel tijdens Teddy Bear Hospital. “We brengen de beer eerst in slaap zodat hij geen pijn lijdt als de chirurg straks met een scalpel een sneetje maakt”
  PREMIUM
  Brugge

  IN BEELD. Kindjes opereren hun knuffel tijdens Teddy Bear Hospital. “We brengen de beer eerst in slaap zodat hij geen pijn lijdt als de chirurg straks met een scalpel een sneetje maakt”

  Een gewonde teddybeer verzorgen vergt een zachtaardige aanpak, dat hebben de 50-tal kindjes die zaterdag deelnamen aan Teddy Bear Hospital ondervonden. Ze werden dan ook in de watten gelegd en met veel toewijding meegenomen langs een parcours van de ziekenwagen tot aan de nabehandeling bij de huisarts. Bedoeling van het initiatief is om kinderen vertrouwd te maken met de medische wereld waardoor ze geen angst hebben als ze in contact komen met een dokter. We konden zelf vaststellen dat die missie zeker geslaagd is.
 2. Irritatie binnen Brugs stadsbestuur over ziekenhuisfusie tussen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas: “Maak hier werk van, anders wordt het een ramp”
  PREMIUM
  Brugge

  Irritatie binnen Brugs stadsbe­stuur over ziekenhuis­fu­sie tussen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lu­cas: “Maak hier werk van, anders wordt het een ramp”

  De fusiegesprekken tussen het AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas in Brugge zitten muurvast. Dat is de conclusie na een vreemd spektakel tijdens de Brugse gemeenteraad van maandag. Onderlinge irritaties tussen schepen Pablo Annys (Vooruit) en burgemeester Dirk De fauw (CD&V) kwamen pijnlijk bloot te liggen. “Het dreigt een ramp te worden.”