Danscafé Circosia in Blankenberge in de Weststraat
Volledig scherm
Danscafé Circosia in Blankenberge in de Weststraat © Benny Proot

Kelner en ‘afwasser’ van danscafé langer in cel, rokende klant zette slachtoffer ‘pootje lap’

Blankenberge/Oostende/BredeneDe ober en zelfverklaarde ‘afwasser’ van danscafé Circosia in Blankenberge blijven een maand langer in de cel. De Brugse raadkamer bevestigde dinsdagmorgen hun aanhouding. De zaak van de derde verdachte, een toevallig aanwezige klant, werd uitgesteld. Hij zette het slachtoffer aanvankelijk ‘pootje lap’.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Kandidaat Prins Carnaval Blankenberge 2023 Killian Massez (23): “Het motorongeval van mijn vader en het plotse overlijden van Erik Fryns waren emotioneel heel moeilijke momenten tijdens mijn campagne”
  BLANKENBERGE

  Kandidaat Prins Carnaval Blankenber­ge 2023 Killian Massez (23): “Het motoronge­val van mijn vader en het plotse overlijden van Erik Fryns waren emotioneel heel moeilijke momenten tijdens mijn campagne”

  In 2014 was hij apetrots op zijn vader Luc die de muts van seniorenprins op zijn hoofd mocht zetten terwijl zijn oom Henk Lievens dat zelfde jaar de titel van Prins Carnaval veroverde. 9 jaar later wil Killian Massez (23), die samen met zijn ouders Café Plaza op de Grote Markt uitbaat, die felbegeerde steek ook binnenhalen. “Het was een heel intensieve campagne die overschaduwd werd door 2 dramatische gebeurtenissen”, blikt de Blankenbergenaar terug.