Ketnet-wrapper Héritier Tipo, acteur Maksim Stojanac, schepen Mitch De Geest en zaakvoerder van Belgium Pier Sebastiaan Defoort in één van de decors.
Volledig scherm
Ketnet-wrapper Héritier Tipo, acteur Maksim Stojanac, schepen Mitch De Geest en zaakvoerder van Belgium Pier Sebastiaan Defoort in één van de decors. © Filip Vanden Berghe

Interactieve #LikeMe Expo in Blankenberge officieel geopend: “Ik ben ervan overtuigd dat dit de ideale match is met onze badstad”

BlankenbergeFans van #LikeMe die kunnen vanaf vandaag hun hartje ophalen tijdens de belevingsexpo waarbij je in de muzikale leefwereld van Caro en alle andere idolen uit de populaire televisieserie stapt. Acteur Maksim Stojanac kwam gisterenavond naar Blankenberge om er het zomerevent officieel voor open te verklaren. “Ik denk dat het heel belangrijk is om via deze weg ook een band te creëren met onze fans.”

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.