De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Illegaal die “schuilplaats zocht tegen de kou” krijgt 10 maanden cel voor inbraken in geparkeerde wagens

BlankenbergeEen illegaal heeft tien maanden cel gekregen voor inbraken in geparkeerde wagens in Blankenberge. Walid M. drong ook de woning van een koppel binnen, maar werd betrapt.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Blankenberge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwijde problematiek raakt ons ook op lokaal niveau”
  Blankenberge

  Blankenber­ge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwij­de problema­tiek raakt ons ook op lokaal niveau”

  Blankenberge neemt deel aan de vierde editie van de Week van de Duurzame gemeente, die loopt van 18 tot 25 september. Die week staat dit jaar in het teken van duurzame ontwikkelingsdoelen. Dit zijn zeventien doelen om van de stad tegen 2030 een betere plek te maken. “Het is op lokaal niveau dat zowel de uitdagingen als de oplossingen liggen”, zegt burgemeester Björn Prasse (Open Vld).