De raadkamer verlengde de aanhouding van de Syriër met een maand. (archieffoto)
Volledig scherm
De raadkamer verlengde de aanhouding van de Syriër met een maand. (archieffoto) © Florian Van Eenoo photonews

Geradicaliseerde man in cel nadat hij haatboodschappen tegen Joden verspreidde op sociale media

Een 41-jarige Syriër uit Blankenberge zit in de cel voor de verspreiding van haatboodschappen. Abdul H. plaatste op sociale media jihadistische berichten die gericht waren tegen Joden. Het gerecht stelde een deskundige aan om hem psychiatrisch te laten onderzoeken.

1 reactie

 • wesley netnem

  3 jaar geleden
  Men moet zich eens afvragen waarom de Haat tegen Joden zo groot blijft over de hele wereld ? Ik denk toch dat het Geval Palestina een zeer groot deel is van de haat tegen Joden want ze behandelen de Palestijnen zelf als Unbtermenschen in hun eigen land nog wel ?! Wel Roepen over WOII maar er zelf niks van leren ?!
 1. Kandidaat Prins Carnaval Blankenberge 2023 Kevin Kimpe (41) droomt van titel: “Dit zou een prachtig eerbetoon zijn aan mijn vader Erwin die in 1993 de titel veroverde”
  BLANKENBERGE

  Kandidaat Prins Carnaval Blankenber­ge 2023 Kevin Kimpe (41) droomt van titel: “Dit zou een prachtig eerbetoon zijn aan mijn vader Erwin die in 1993 de titel veroverde”

  Op zijn 11de stond hij voor het podium als grootste supporter van zijn vader Erwin die verkozen werd tot Prins Carnaval 1993 in Blankenberge. Exact 30 jaar later is het zijn ultieme droom om op zaterdag 4 februari ook die felbegeerde prinsenmuts te bemachtigen. “Mijn grootste dank gaat uit naar mijn groep De Fliereflûters die me steeds met meerdere leden vergezeld heeft tijdens mijn talrijke uitstappen in het kader van mijn intensieve campagne”, zegt Kevin Kimpe (41).