De flyer van 'Midlife'.
Volledig scherm
De flyer van 'Midlife'. © Charlie Event And More

Frank Van Erum komt met eerste solovoorstelling ‘Midlife’

BlankenbergeActeur Frank Van Erum, onder andere bekend van Thuis, waagt zich aan zijn eerste solovoorstelling. De optredens over de struikelblokken des levens van een veertiger staan gepland op 10, 11, 17 en 18 augustus. “De lockdown gaf Frank het duwtje dat nodig was om de stap definitief te zetten”, zo klinkt het bij zijn management.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Grillchef van restaurant Njord en vader van drie sterft in tragisch ongeval: “Hij was een stuk van onze familie”

  Het team van het bekende rooftoprestaurant Njord in Zeebrugge is in diepe rouw. Hun grillchef Uke Thaqi (40) heeft het leven gelaten in een verkeersongeval. De kok, vader van drie jonge kinderen, viel wellicht in slaap achter z’n stuur en knalde tegen een boom. “Uke was een harde werker”, zegt zijn baas David Dendooven. “We zullen de eeuwige glimlach op z'n gezicht missen.”