De eerste spade werd in de grond gestoken door schepen Patrick De Klerck (Open Vld), schepen Jurgen Content (Vooruit), burgemeester Björn Prasse (Open Vld) en schepen Mitch De Geest (Open VLD).
Volledig scherm
De eerste spade werd in de grond gestoken door schepen Patrick De Klerck (Open Vld), schepen Jurgen Content (Vooruit), burgemeester Björn Prasse (Open Vld) en schepen Mitch De Geest (Open VLD). © Ingenieurs- en architectenbureau ESSA

Eerste spadesteek nieuw sportcomplex: “Met het enige overdekte zeewaterbad van het land”

BlankenbergeHet is zover, de werken aan het nieuwe sportcomplex zijn eindelijk van start gegaan. Op de site van de huidige sportzaal D’Hoogploate komt een volledig nieuw sportcomplex met zwembad en multifunctionele mattenzaal. “De bestaande sportzaal zal mooi worden geïntegreerd in het nieuwe sportcomplex. Zo zullen bezoekers via één centrale toegang zowel De Sportdoze als de nieuwe infrastructuur kunnen bereiken”, aldus schepen van Sport Jurgen Content (Vooruit).

  1. Brugse band Barno Koevoet & de Duijmschpijkers is finalist van De Nieuwe Lichting 2023: “We willen niet vervallen in voorspelbare punk”
    PREMIUM
    BRUGGE

    Brugse band Barno Koevoet & de Duijm­schpij­kers is finalist van De Nieuwe Lichting 2023: “We willen niet vervallen in voorspelba­re punk”

    “Dit is geweldig mooie promo voor Barno Koevoet & de Duijmschpijkers. We proberen er alles uit te halen, maar er vooral ook van te genieten.” De vijfkoppige Brugse punkrockband behoort mogelijk tot De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. We zagen hen woensdagavond al een stomende set spelen in het Entrepot... en vroegen ons af waar ze hun grappige bandnaam vandaan haalden.