Na 2 sabbatjaren zou er een nieuwe editie van Beachland doorgaan op 2 en 3 juli. Organisator Ronald Luyten reageert verbolgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na 2 sabbatjaren zou er een nieuwe editie van Beachland doorgaan op 2 en 3 juli. Organisator Ronald Luyten reageert verbolgen. © Proot/Legrève

Duizenden toeschouwers zien festival afgelast worden door... een stukje duin: "De economische schade die dit teweegbrengt is niet te overzien”

Blankenberge - De HaanHet Beachland Festival 2022, dat normaal zou plaatsvinden op 2 en 3 juli 2022, wordt afgelast. Agentschap Natuur en Bos laat niet toe dat enkele nieuwe duinen worden afgegraven door de organisatie. “Ik word met de rug tegen de muur gezet door te strenge voorwaarden”, stelt organisator Ronald Luyten. “Er is geen tijd meer om de nodige vergunningen in orde te brengen”, zeggen de bevoegde overheden. 

 1. AZ Zeno trakteert sollicitanten op het strand van Blankenberge: “Werken mag ook een beetje fun zijn”

  AZ Zeno trakteert sollicitan­ten op het strand van Blankenber­ge: “Werken mag ook een beetje fun zijn”

  Wie nood heeft aan een nieuwe job, kan binnenkort het nuttige aan het aangename koppelen. Solliciteren voor een job in het AZ Zeno ziekenhuis kan op zaterdag 27 augustus op de Zeedijk van Blankenberge. Nadien worden sollicitanten uitgenodigd voor een lekkere cocktail/mocktail op het strand. Op die manier hoopt AZ Zeno nieuwe medewerkers aan te trekken, want dat is in de kustregio een hele uitdaging.
 2. TERRASTIP. SENSI in Ruddervoorde: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldomein”
  PREMIUM
  Ruddervoorde/Zwevezele

  TERRASTIP. SENSI in Ruddervoor­de: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldo­mein”

  Het is zo rustig gelegen dat zelfs je internetverbinding er af en toe wegvalt. Wie even alle zorgen achter zich wil laten, kan nog tot en met zondag terecht in pop-up SENSI in Ruddervoorde. Chefs Steven Devriendt en Tursen Ringston maken op het kasteeldomein van de Lakebossen eten klaar op een houtgestookte buitenkeuken. De glampingtenten in het bos maken de ervaring helemaal af.