d'Oefenschool in Blankenberge
Volledig scherm
d'Oefenschool in Blankenberge © Benny Proot

Drie maanden na ongeval in refter keert Diëgo (3) terug naar klasgenootjes: “Eerst wou hij niet meer naar school”

Bijna drie maanden nadat Diëgo (3) zwaar verbrand raakte bij een ongeluk in de refter, kan het jongetje terug naar school. De kleuter stapte dinsdagochtend voor het eerst terug zijn klasje binnen. “Eerst ging het wat moeizaam, maar gelukkig was de oude, spelende Diëgo snel terug”, zegt mama Annelies Raes. 

0 reacties

 1. Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”
  PREMIUM
  Brugge/Damme/Torhout

  Hier plannen Hilde Crevits, Dominique Persoone en anderen terrasje: “Een fris getapte pint, waar het schuim van afdruipt, dat heb ik zo gemist”

  Iedereen snakt naar de heropening van de horecaterrassen. Dat moet je ook deze bekende streekgenoten niet vertellen. Zij hunkeren naar die eerste pint of die snelle lunch, met de voetjes onder tafel. Benieuwd welk terras zij verkiezen? Ontdek het hier. Onze Brugse ex-Miss Belgiës Romanie Schotte en Cilou Annys hebben alvast, zonder het van elkaar te weten, hetzelfde adresje op het oog. Ontdek hier nog meer bekende Vlamingen en hun favoriete adresjes.
 2. Mario gaat 300 km door Vlaanderen rijden met rolstoel: “Om de aandoeningen open rug en waterhoofd onder de aandacht te brengen”
  Heist-Goor

  Mario gaat 300 km door Vlaanderen rijden met rolstoel: “Om de aandoenin­gen open rug en waterhoofd onder de aandacht te brengen”

  De 40-jarige Mario Sel uit Heist-Goor rijdt in het najaar met zijn rolstoel van Maasmechelen naar Blankenberge, op tien dagen tijd. Met deze straffe uitdaging van 300 kilometer wil hij de aandoeningen Spina Bifida en Hydrocephalus (open rug en waterhoofd), die Mario zelf heeft, onder de aandacht brengen. Sponsors en mensen die Mario enkele kilometers willen vergezellen zijn welkom.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten