Vanaf vrijdag 1 juli zendt radiozender MNM live uit vanop de zeedijk in Blankenberge.
Volledig scherm
Vanaf vrijdag 1 juli zendt radiozender MNM live uit vanop de zeedijk in Blankenberge. © Benny Proot

Dit is de MNM zomerstudio op de zeedijk in Blankenberge

BlankenbergeDe Blankenbergse zeedijk, ter hoogte van de O’Neill Beachclub, is deze zomer de uitvalbasis van MNM. Van 1 juli tot 21 augustus maakt de zender er vanuit een radiodorp elke dag radio van 10 tot 22 uur.  De voorbije dagen werd de mobiele studio opgebouwd.

 1. Jeugdvrienden Mike en Jeffrey zijn terug thuis na fietstocht van 2750 km rond de Benelux: “We hopen de komende week nog enkele honderden euro's te verzamelen om de BeleefTv te kunnen schenken”
  Blankenberge

  Jeugdvrien­den Mike en Jeffrey zijn terug thuis na fietstocht van 2750 km rond de Benelux: “We hopen de komende week nog enkele honderden euro's te verzamelen om de BeleefTv te kunnen schenken”

  Vrijdagmorgen 1 juli vertrokken jeugdvrienden Mike Van Steenkiste en Jeffrey Demeulemeester vanuit Blankenberge voor een fietstocht rond de landsgrenzen van de Benelux. Na een bijzonder intensieve rit van 2.750 kilometer kwam het duo vanavond aan op de zeedijk. Het eerste doel van hun project ‘Pedal The Benelux’ is dus bereikt en nu duimen beide sportievelingen dat ze de komende week nog enkele honderden euro’s kunnen verzamelen om aan het bedrag van 8000 euro te bereiken voor de BeleefTV die ze willen schenken aan de vzw Unie-k en centrum Ons Erf in Brugge.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.