Kenneth Willockx is de winnaar geworden en zijn foto staat binnenkort op de postzegel van Blankenberge.
Volledig scherm
Kenneth Willockx is de winnaar geworden en zijn foto staat binnenkort op de postzegel van Blankenberge. © RV

Deze foto van Blankenberge prijkt binnenkort op nieuwe reeks postzegels

BlankenbergeNa het overdonderend succes van de eerste Blankenbergse postzegels, koos het lokaal bestuur ervoor om een nieuwe zegel uit te brengen tegen eind november. Hiervoor ging het Infopunt Toerisme op zoek naar unieke foto’s van Blankenberge. Iedereen kon tussen 1 juni en 31 augustus 2022 zijn of haar favoriete kiekje insturen. En de winnaar is nu bekend.

 1. BINNENKIJKER. De Zomere, één van de alleroudste Brugse huizen, opent als bed and breakfast: “Dit was ik aan de geschiedenis verschuldigd”
  PREMIUM
  Brugge

  BINNENKIJ­KER. De Zomere, één van de alleroud­ste Brugse huizen, opent als bed and breakfast: “Dit was ik aan de geschiede­nis verschul­digd”

  Bijna verscholen in de Oude Zomerstraat, in vogelvlucht op amper enkele tientallen meters van het Belfort en met een indrukwekkend zicht op de drie Brugse torens, opent Huis De Zomere binnenkort als woning met vijf gastenkamers. Eigenaar Frederik Broes (57) werkte zich danig in het zweet om van één van de vijf oudste huizen in Brugge een pareltje te maken. “Ik heb er drie jaar aan gewerkt, maar ben megatrots op het resultaat", zegt hij. Kijkt u even mee.
 2. RECONSTRUCTIE. Waarom kelner en afwasser van danscafé Circosia klant bijna doodsloegen met hockeystick: “Hij viel meisjes van Het Witte Paard lastig”
  PREMIUM
  Blankenberge/Bredene

  RECONSTRUC­TIE. Waarom kelner en afwasser van danscafé Circosia klant bijna doodsloe­gen met hockey­stick: “Hij viel meisjes van Het Witte Paard lastig”

  De 31-jarige man die in Blankenberge met een hockeystick werd geslagen, vecht nog steeds voor zijn leven. Twee werknemers van danscafé Circosia en een 34-jarige man uit Bredene zitten in de cel op verdenking van poging tot moord. Intussen raken meer details bekend over die uitgaansnacht die helemaal uit de hand liep.