Volgens Daphné Dumery heeft de huidige verkeersregel geen enkele zin meer.
Volledig scherm
Volgens Daphné Dumery heeft de huidige verkeersregel geen enkele zin meer. © RV

Daphné Dumery (N-VA) pleit ervoor om eenrichtingsverkeer in De Smet de Naeyerlaan af te schaffen: “Slechts 19 boetes tijdens de maanden juli en augustus”

BlankenbergeGemeenteraadslid en voormalig burgemeester Daphné Dumery (N-VA) pleit ervoor om het eenrichtingsverkeer in De Smet de Naeyerlaan af te schaffen. Volgens de Blankenbergse politica zorgt de verkeerssituatie bij vele inwoners van de badstad voor frustraties en is het verwarrend voor toeristen die blindelings hun gps volgen. “Dagelijks rijden onoplettende chauffeurs ongewild de verkeerde rijrichting in met de kans op een boete als gevolg”.

  1. ‘Filip de Bruges’ trekt al voor 100ste dag naar Vesdervallei om slachtoffers overstromingen te helpen. “Ik heb al ongelooflijk veel menselijke warmte ervaren tijdens al die ontmoetingen”
    brugge

    ‘Filip de Bruges’ trekt al voor 100ste dag naar Vesderval­lei om slachtof­fers overstro­min­gen te helpen. “Ik heb al ongeloof­lijk veel menselijke warmte ervaren tijdens al die ontmoetin­gen”

    Bruggeling Filip Vanden Berghe (49) was zondag voor de 100ste keer een dag aanwezig in de Vesdervallei in het kader van zijn hulpproject ‘Filip de Bruges aide les sinistrés des inondations’. De voorbije 16 maanden deelde hij er duizenden pakketjes uit aan de slachtoffers van de overstromingen. Zondag deed Filip een distributie in Chênée en in de fel getroffen wijk La Brouck (Trooz).