MNM gezichten Brahim en Astrid Demeure
Volledig scherm
MNM gezichten Brahim en Astrid Demeure © Filip Vanden Berghe

Burgemeester Björn Prasse is heel tevreden over de zomer in zijn badstad: “MNM wil samenzitten om verdere samenwerking met ons te bespreken”

De Blankenbergse zeedijk, ter hoogte van de O’Neill Beachclub, is deze zomer de uitvalbasis van MNM. Nog tot 21 augustus maakt de zender er elke dag van 10 tot 22 uur live radio vanuit zijn kleurrijke mobiele studio. Burgemeester Björn Prasse (Open Vld) vertelde ons dat MNM hem contacteerde om verdere samenwerking in de toekomst te bespreken. 

 1. Videobeelden tonen hoe Vlaams activist Jef Elbers (74) Lidl in Knokke-Heist op stelten zet: “Dit is géén vandalisme, dit is de verdediging van het Vlaams karakter van deze gemeente”
  Play
  Knokke-Heist

  Videobeel­den tonen hoe Vlaams activist Jef Elbers (74) Lidl in Knok­ke-Heist op stelten zet: “Dit is géén vandalisme, dit is de verdedi­ging van het Vlaams karakter van deze gemeente”

  De politie van Knokke-Heist is vrijdagmiddag tussenbeide gekomen in de Lidl van Knokke-Heist. Vlaams activist Jef Elbers (74) voerde er geïmproviseerd actie ‘om de verfransing van Knokke-Heist tegen te gaan’. De zeventiger gooide onder andere een pallet koffie tegen de grond, maar van vandalisme was volgens hem geen sprake. Maar de winkel verlaten? Neen, dat wou hij niet meteen. “Raak me niet aan! Ik ben ongewapend en niet gevaarlijk."
 2. Tim en Tine openen volgende zomer nieuw hotel in Knokke-Heist: “De vraag is groter dan het aanbod. We geloven volledig in ons verhaal”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Tim en Tine openen volgende zomer nieuw hotel in Knok­ke-Heist: “De vraag is groter dan het aanbod. We geloven volledig in ons verhaal”

  Ondernemend nieuws uit Knokke-Heist: drie jaar na de opening van het Enso Boutique hotel, broeden Tine Vanparijs (35) en Tim De Taeye (35) op nieuwe plannen. Net voor de zomer van 2023 openen ze hun nieuwe hotelconcept aan de voet van Duinenwater, in de toren van Lake District. ‘Enso District’ wordt een uniek concept op een toplocatie naast het station. “Natuurlijk zijn het geen evidente tijden, maar we geloven 200% in ons verhaal. We merken dat de vraag er wel degelijk is”, zegt Tim, die ons een inkijk geeft in de plannen.