De brandweer op de Zeedijk in Blankenberge.
Volledig scherm
De brandweer op de Zeedijk in Blankenberge. © Jan Van Maele

Brand aan koffiemachine veroorzaakt aanzienlijke schade in horecazaak op Zeedijk

BlankenbergeIn Matto’s Eetcafé op de Zeedijk in Blankenberge is zaterdagmorgen even over 7 uur brand uitgebroken.

 1. Wielrenners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekendtips in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Knokke/Blankenberge/Koksijde/Diksmuide

  Wielren­ners spotten tijdens het WK tijdrijden of zelf een gijzeling oplossen? Ontdek onze vijf weekend­tips in Brugge en aan de kust

  Nog geen plannen voor komend weekend en zin in een leuk uitstapje met je gezin, familie of vrienden? Wij maken het je makkelijk en lijsten opnieuw vijf weekendtips op voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Van het WK tijdrijden tussen Knokke en Brugge tot een Plattelandsdag in Diksmuide. Of misschien hang je liever de speurneus uit?
 2. Blankenberge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwijde problematiek raakt ons ook op lokaal niveau”
  Blankenberge

  Blankenber­ge bouwt mee aan de toekomst tijdens Week van de Duurzame Gemeente: “De wereldwij­de problema­tiek raakt ons ook op lokaal niveau”

  Blankenberge neemt deel aan de vierde editie van de Week van de Duurzame gemeente, die loopt van 18 tot 25 september. Die week staat dit jaar in het teken van duurzame ontwikkelingsdoelen. Dit zijn zeventien doelen om van de stad tegen 2030 een betere plek te maken. “Het is op lokaal niveau dat zowel de uitdagingen als de oplossingen liggen”, zegt burgemeester Björn Prasse (Open Vld).