fietspaden Blankenberge: Weststraat, waar de fietsers nu koning zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
fietspaden Blankenberge: Weststraat, waar de fietsers nu koning zijn. © Benny Proot

Blankenberge schakelt versnelling hoger: “Er komt 4,2 kilometer aan fietspaden bij. En we verwachten veel van de fietssnelweg langs de kust”

BlankenbergeMet de recent aangelegde Weststraat, de goedgekeurde plannen voor de heraanleg van de Hugo Verriestlaan én een oplossing voor ‘zorgenkind’ Ruzettelaan zal er de komende jaren minstens 4,2 kilometer aan fietspaden in Blankenberge bijkomen. “We verwachten veel van de fietssnelweg tussen Blankenberge en Oostende", zegt schepen Sandy Buysschaert.

 1. Vijf jaar cel voor man (29) die met 104 km per uur en 1,94 promille in bloed ongeval veroorzaakte waarbij Viviane (66) het leven liet
  Blankenberge

  Vijf jaar cel voor man (29) die met 104 km per uur en 1,94 promille in bloed ongeval veroorzaak­te waarbij Viviane (66) het leven liet

  De 29-jarige man uit Knokke-Heist die eind 2018 een zwaar verkeersongeval veroorzaakte in Blankenberge waarbij Viviane Swaenepoel (66) om het leven kwam, is veroordeeld tot 5 jaar cel waarvan 3 met uitstel. De man had op het moment van de crash 1,94 promille alcohol in zijn bloed. Volgens de verkeersdeskundige reed E.S. bovendien aan 104 kilometer per uur in een zone 50. Bij het ongeval vielen ook nog enkele zwaargewonden. “Ik was in slaap gevallen en heb enorm veel spijt”, verklaarde de beklaagde eerder.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok