De Peugeot ligt op zijn dak langs de Blankenbergse Steenweg.
Volledig scherm
De Peugeot ligt op zijn dak langs de Blankenbergse Steenweg. © Jan Van Maele

Bestuurster (19) wordt onwel achter het stuur en gaat over de kop

Zuienkerke/BlankenbergeBij een zwaar ongeval langs de Blankenbergse Steenweg in Zuienkerke is een 19-jarige vrouw gewond geraakt. De bestuurster werd onwel achter het stuur. De Peugeot ging over de kop en belandde tegen een boom. 

 1. Michel Van den Brande opent eigen horecazaak pas eind deze maand: “Ik dacht dat mijn terrasvergunning in orde was, maar het duurt langer dan verwacht”
  Blankenberge

  Michel Van den Brande opent eigen horecazaak pas eind deze maand: “Ik dacht dat mijn terrasver­gun­ning in orde was, maar het duurt langer dan verwacht”

  Voor de vaste klanten, vrienden en fans van tv-figuur Michel Van den Brande (60) is het nog even wachten. Pas op 27 mei opent hij zijn horecazaak Pand 18 op de Grote Markt van Blankenberge. Eigenlijk had hij dat al vroeger willen doen, maar een terrasvergunning laat op zich wachten. “Dit is niet goed voor mijn portemonnee.”
 2. IN BEELD. De ultieme voorbereiding van onze lokale horeca op T-Day
  PREMIUM
  Brugge/Blankenberge/Oostende/De Panne

  IN BEELD. De ultieme voorberei­ding van onze lokale horeca op T-Day

  Ein-de-lijk! De terrassen zijn uitgebreid, de tafels zijn proper, het ontsmettingsmiddel staat klaar en het belangrijkste: de biervoorraad is aangevuld. Na meer dan zes maanden wachten kunnen we zaterdag weer genieten van een fris getapte pint op café. Deze week stond bij de horeca-uitbaters in het teken van de ultieme voorbereiding. Van Blankenberge tot De Panne: overal maken ze zich op voor de heropening. Wij gingen een kijkje nemen.
 1. Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervolging in
  Play

  Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervol­ging in

 2. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"