Het AZ Zeno komt met zijn zomeractie naar Blankenberge.
Volledig scherm
Het AZ Zeno komt met zijn zomeractie naar Blankenberge. © RV

AZ Zeno trakteert sollicitanten op het strand van Blankenberge: “Werken mag ook een beetje fun zijn”

Wie nood heeft aan een nieuwe job, kan binnenkort het nuttige aan het aangename koppelen. Solliciteren voor een job in het AZ Zeno ziekenhuis kan op zaterdag 27 augustus op de Zeedijk van Blankenberge. Nadien worden sollicitanten uitgenodigd voor een lekkere cocktail/mocktail op het strand. Op die manier hoopt AZ Zeno nieuwe medewerkers aan te trekken, want dat is in de kustregio een hele uitdaging.

 1. Van zeehonden spotten tot een museum vol bizarre uitvindingen en 85 kunstgaleries: Ja, er is meer dan enkel de Zoute Grand Prix de komende dagen in en rond Knokke-Heist
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Van zeehonden spotten tot een museum vol bizarre uitvindin­gen en 85 kunstgale­ries: Ja, er is meer dan enkel de Zoute Grand Prix de komende dagen in en rond Knok­ke-Heist

  Honderden blitse wagens afgewisseld met de mooiste oldtimers en één van de meest prestigieuze veilingen van Europa: de Zoute Grand Prix staat garant voor dagenlang plezier. Tenminste, voor de echte autoliefhebber. Maar hebben vrouwen deze week dan helemaal niks te zoeken in Knokke-Heist? Het tegendeel is waar. Zowel óp de Zoute Grand Prix als ernaast zijn er tal van mogelijkheden. Wat te denken van zeehonden en dolfijnen spotten, op nauwelijks een kwartiertje rijden van Knokke-Heist? Of een bezoekje aan een museum vol bizarre uitvindingen met de kids? Ook shoppen kan uiteraard niet ontbreken. Een overzicht voor haar én hem.
 2. Indische mensensmokkelaars riskeren zware straffen: Vijf en tien jaar cel gevorderd
  Zeebrugge

  Indische mensensmok­ke­laars riskeren zware straffen: Vijf en tien jaar cel gevorderd

  Twee Indische mensensmokkelaars riskeren een bijkomende gevangenisstraf van vijf en tien jaar voor hun betrokkenheid bij een smokkelorganisatie. De twee smokkelden in 2018 zo’n 70 Indische transmigranten vanuit West-Vlaanderen naar Groot-Brittannië. “Die man is niet het grote brein. Hij werd als tussenschakel gebruikt omdat hij als enige Engels sprak”, aldus de advocaat van de eerste. Daarbij verwees ze naar een tweede smokkelaar die ook terechtstond, maar zijn kat stuurde.